Dragii mei, în contextul epidemiei de coronavirus, s-a reușit într-un timp record amenajarea spațiului de la demisolul bisericii.
Avem, iatã, o bucãtãrie modernã și o salã de mese foarte frumos aranjatã.

Cu binecuvântarea Pãrintelui Mitropolit ANDREI, cu acordul DSP Cluj, începând de sãptãmâna viitoare vom pregãti pachete cu mâncare, pe care le vom oferi unor locuitori ai cartierului nostru, locuitori care, din pricina bolii sau a vârstei, se gãsesc într-o situație de vulnerabilitate în fața acestui virus și se aflã izolați la domiciliu. Mâncarea se oferã în mod gratuit, indiferent de parohia la care sunt arondați beneficiarii și fãrã a ține cont de apartenența lor confesionalã.

Dacã știți persoane care ar avea nevoie de aceastã mânã de ajutor, vã rog sã le spuneți de acest proiect al nostru și sã obtineți acordul lor pentru a-i ajuta. Lista este deschisã.
Înscrierile se pot face la numãrul de telefon 0741458706. Menționam cã vom trata cu discreție fiecare caz în parte, pãstrând anonimatul tuturor beneficiarilor.Pentru alte detalii legate de proiect, dar și pentru a afla felul în care vã puteți implica și ajuta concret, vã stau la dispoziție la numãrul de telefon notat mai sus.

La cererea unor frați de credințã plecați departe de țarã, las aici și câteva date ale parohiei noastre, pentru aceia care vor sã dea o mânã de ajutor de la distanțã:
PAROHIA ORTODOXÃ „SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL” CLUJ-NAPOCA
RO64BTRL01301205905788XX
Adresa: str. Primãverii nr. 1A