Prin rodul mâinilor lor, copiii Catedralei din Mănăștur sprijină familia Părintelui Marius Bărăscu

 

Copiii Parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul clujean Mănăștur, lăcaş de cult cunoscut şi sub denumirea de „Catedrala din Mănăştur”, au confecţionat în cadrul şcolii de vară diferite produse pe care apoi le-au valorificat în vederea ajutorării familiei Părintelui Marius Gabriel Bărăscu.

Părintele a trecut la cele veşnice în 7 august, într-un accident rutier, cu o zi mai înainte de împlinirea vârstei de 35 de ani. În urma sa au rămas soţia şi patru copii.
Tinerii de la Catedrala din Mănăştur au confecţionat cruciulițe, icoane şi borcane decorate. Toate aceste produse au fost prezentate în biserică într-un stand expoziţional, iar credincioşii au avut posibilitatea ca în schimbul unei donaţii să-şi aleagă un produs.

Suma de bani strânsă în urma acestei acţiuni s-a ridicat la valoarea de 8.500 lei care a şi fost trasferată familiei îndurerate, anunță Parohia pe pagina de Facebook.
Preoteasa Bărăscu Anca Petronela și cei patru copii pot fi sprijiniți prin donații online la următorul link sau direct în contul în lei RO94BTRLRONCRT0271354301.

Printre cei care au contribuit până acum se numără Arhiepiscopia Bucureştilor, Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, precum şi numeroşi alți donatori.